Horgászat

A ház kertjéből egy 50 méteres bejárón közvetlenül megközelíthető a privát stégünk, melyet nádas ölel körül, a hely fekvése miatt (egy félszigeten található) a szomszédoktól nem zavartatva horgászhatunk. A közvetlen szomszédok pedig egyáltalán nem is horgásznak.

Ideális hely a békés és ragadozó hal horgászatára is, de akár csónakkal is a balatoni sárkányok nyomába eredhetünk. A stég előtt közvetlenül már 2 méter mély víz található, így akkor sem kell félretennünk a botokat, ha viharjelzés miatt nem szállhatunk vízre. Került már horogra partról dobós módszerrel több 10 kiló feletti ponty, 20 kg feletti harcsa és több kapitális fogas is, de aki csak a nádasban megbújva szeretne úszózni egyet, az is megtalálja a számításait nálunk.

A fő stégen kívül a horgászok rendelkezésére áll egy másik stég is, mely sátorozásra is alkalmas a nádasban egy régi fűzfa tövében megbújva, szélvédett helyen. Így aki teljesen egyé szeretne válni a természettel, a csillagok alatt töltheti az éjszakát. Ezen stégnél lehet áramot is vételezni, így az akkumulátorokat nem kell mindig ki-be cipelni a házhoz.

A bojlis horgászok számára be van jelentve a hely behúzós horgászatra, 4 bottal kényelmesen, de akár 6 bottal is lehet horgászni stégről. A hely adottságai kiválóak, amit mi sem bizonyít jobban, hogy mind az NBBH és az IBCC versenyeken rendszeresen jól szerepelnek az ábrahámhegyi strandon (500 méterre van légvonalban a stégtől) horgászó csapatok.

A házhoz alapból jár egy 4,5 méter hosszú üvegszálas csónak elektromos csónakmotorral és akkumulátorokkal. Valamint bármilyen egyéb felszerelést is tudunk biztosítani egyedi megbeszélés alapján.

Szabó „Pipsi” István nevét azt hiszem egy balatoni bojlis horgásznak sem kell bemutatnom, alább az ő gondolatait olvashatjátok a helyről:

„Ábrahámhegy a Balaton egyik legcsodálatosabb része, igazi halas pálya, ahol nem kell tartanod a ’betlizéstől’. Sőt, inkább benne van a pakliban életed halának a megfogása. A ház pedig egy igazi búvóhely a paradicsomban, no persze fullos körülmények között. Ha rám hallgatsz… kipróbálod.. sok sikert! „

Kizárólag vendégeink számára kedvezményes áron tudunk biztosítani etető és csalizó bojlit a By Pipsi szériából, a termékekről több információt itt találtok: www.bypipsi.hu

Aki üldözőbe vette már a magyar tenger halait, annak nem kell bemutatni, hogy milyen páratlan horgászati lehetőségeket kínál a középső-medence ezen része egész évben. Akár partról, akár csónakból próbálkozunk, gyönyörű fogások várnak ránk.

A ház átadásakor minden esetben ellenőrzésre kerül az érvényes horgászigazolvány, illetve behúzós horgászat esetén megcsináljuk helyben a bejelentkezést!

További információért keressenek minket bátran az elérhetőségeink egyikén.


FOGLALÁS