Kétszintes, vízparti, különálló apartmanház

Nyaralónk a Balaton északi-partjának szívében, Ábrahámhegy egyik csendes vízparti utcájában található. Elhelyezkedése okán a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, egyrészt a települést félkör ívben körül ölelő hegyei védik az északi és a nyugati széltől, másrészt pedig egy völgykatlanban helyezkedik el, aminek köszönhetően a környezetnél melegebb klímája.

Házunk klímával és fűtéssel felszerelt, így a legnagyobb melegekben és fagyokban is menedéket nyújt vendégeink számára.

A kert végéből induló kijárón keresztül közelíthetjük meg saját privát stégünket, melyet nagy területen elterülő ősnádas szegélyez, mely megannyi természeti csodának az élőhelye, többet között apartmanházunk névadójának, a jégmadárnak is otthona.

A reggeli órákban a stégünkről senkitől sem zavartatva nézhetjük, ahogy a déli-part felett megjelennek a nap első sugarai, míg este csónakba szállva figyelhetjük, ahogy a nap nyugovóra tér a Badacsony lankái mögött.


Szolgáltatások:

  • Saját vízpart, stég és csónak
  • Saját kert, tűzrakó hellyel
  • 2 autó számára parkolás az udvarban
  • TV, WiFi
  • Teljesen felszerelt konyha
  • Hűtő-fagyasztó, sütő, főzőlap, mikró

70 négyzetméteres, kétszintes, különálló, vízparti nyaraló apartman, saját kerttel, két autó számára beállóval és saját stéggel, csónakkal. 6 fő számára nyújt kényelmes elhelyezést. Ideális nyaraló családok és baráti társaságok számára. Kiváló horgász lehetőség a saját stégen és a csónakkal.

A ház alsó szintjén található:
- egy kinyitható kanapéágy, mely 1 vagy 2 személynek ideális;
- a teljesen felszerelt konyha, sütővel, főzőlappal;
- az étkező asztal 6 székkel;
- és a WC.

A felső szinten található:
- a zuhanyzós fürdő helyiség;
- egy kétszemélyes francia ágy;
- a nappali rész ahol 3 vagy 4 fő részére alakítható ki alvóhely;
- és a TV.

A kertben óriási fák biztosítják az árnyékot és ki van alakítva a bográcsozásra és szabadtéri sütögetésre alkalmas tűzrakóhely. A kert végéből a nádason keresztül közelíthető meg a 12 négyzetméteres stég.

A nyaraló bérleti díja 7 napra vasárnaptól-vasárnapig április 30. - szeptember 10. közötti időszakban 430.000 Ft, főszezonon kívül 52.000 Ft/éjszaka (min. foglalás 3 éjszaka).

Ha hosszabb időre szeretnétek házunkat kivenni, keressetek minket egyedi ajánlatunkért.

Last minute ajánlatainkért kövessétek facebook oldalunkat!


FOGLALÁS